TÜBİTAK 2209 Projesi Değerlendirmesi: “Karşılaştırmalı Değerlendirmeler Işığında İhtisaslaşmış Bir Kurum Olarak Türkiye’de ‘Çocuk Ombudsmanlığı’ Oluşturulmasına İlişkin Politika Önerisi” Proje Sunumu

Tübitak 2209 Projeleri kapsamında, Samsun Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerimizden Yaren Kara ve Özge Nur Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Değirmencioğlu’nun danışmanlığında hazırladıkları “Karşılaştırmalı Değerlendirmeler Işığında İhtisaslaşmış Bir Kurum Olarak Türkiye’de ‘Çocuk Ombudsmanlığı’ Oluşturulmasına İlişkin Politika Önerisi” projesinin sunumunu gerçekleştirdiler. 27 Mart 2024 tarihinde, Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Cep Sinema Salonunda gerçekleştirilen proje sunumu etkinliğinde, öğrencilerimiz Çocuk Ombudsmanlığı oluşturulmasına ilişkin politika önerilerini ve genel olarak Tübitak 2209 projesinin başvuru sürecini değerlendirerek katılımcıları bilgilendirdiler. Sunum sonrasında değerli katılımcıların soruları ve görüşleri alındı. 45 dakika süren etkinlik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Çolak’ın değerlendirmeleri, projeyi yürüten öğrencilerimize ve proje danışmanı Dr. Burcu Değirmencioğlu’na teşekkür ve takdirleriyle sona erdi.